fbpx

HandelsBetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle køb af varer i Christina Olsen jewellerys webshop. Ved bestilling af produkter i vores online butik, accepteres disse betingelser.

Disse handelsbetingelser accepteres i forbindelse med afgivelse af ordrer, og vil endvidere til enhver tid være tilgængelige Christina Olsen jewellery på webshop. Læs dem venligst grundigt. Vi opdaterer løbende disse betingelser.

Sidst opdateret: November 2022.

Priser og betaling

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for den pågældende vare. Alle opgivne DKK priser er inkl. moms p.t. 25%. Christina Olsen jewellery forbeholder sig ret til at ændre priser med øjeblikkelig virkning.

Christina Olsen jewellery modtager betaling med Dankort og VISA-Dankort samt ved bankoverførsel. Ved betaling med Dankort eller VISA-Dankort vil betalingen først blive trukket på din konto, når vi afsender varen. Ved betaling ved bankoverførsel vil varen blive afsendt når vi har registeret at betalingen er gået igennem.

Levering

Vi leverer alle ordre fragtfrit.

Alle ordrer forsøges behandlet indenfor 2 arbejdsdage. Alle forsendelser sendes som pakkepost med Post Danmark og kan følges med Track & Trace. Levering sker på den af kunden oplyste leveringsadresse. I tilfælde hvor den ønskede vare ikke er på lager på bestillingstidspunktet vil vi kontakte dig med oplysning om forventet levering. Som forbruger har du ret til at hæve købet, såfremt hele ydelsen er forsinket i forhold til aftale. Vi leverer udelukkende i Danmark og ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Fortrydelsesret

De kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17. Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes fra den dag, De har fået varen eller den første levering i hænde.

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal De tilbagesende eller tilbagegive det modtagne til sælger. Det er tilstrækkeligt, at De inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til sælger. Hvis De vil sikre Dem bevis for, at De har fortrudt rettidigt, kan De f.eks. gemme kvitteringen for, at De har overgivet varen til postvæsenet mv. med henblik på forsendelse.Medmindre andet er aftalt, skal De selv betale omkostninger    (porto/fragt) ved varens tilbagesendelse.

De kan også fortryde aftalen ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset mv.

Fortrydelsesbetingelser

Det er som hovedregel en betingelse, at De kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da De modtog den.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen (inkl. porto og ekspedition) til din konto. Beløbet returneres umiddelbart efter at varen er modtaget retur og kontrolleret, hvilket som udgangspunkt vil ske senest 30 dage efter modtagelse af varen. Omkostninger til returnering skal De selv afholde.

Reklamation og varereturnering

I overensstemmelse med købelovens regler ydes 24 måneders reklamationsret på alle smykker. Ved reklamation skal smykket sendes til:

Christina Olsen

Tølløsevej 32

2700 Brønshøj

CVR-nr.: 33663226

Henvendelser vedrørende fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer rettes til Christina på e-mail christina@christinaolsen.dk eller på telefon 26712586.